Noua Școală Gimnazială a fost recepționată

Noua Școală Gimnazială a fost recepționată

Mesajul domnului Primar:

„Dragi concetățeni,

Am bucuria de a vă anunța că zilele trecute am făcut recepția noii școli gimnaziale din Chitila, destinată unui număr de 648 de copii de vârstă școlară (6-14 ani), care dispune de 28 săli de clasă, 4 laboratoare, bibliotecă, sală de lectură, sală multifuncțională (250 mp), adăpost ALA, sală de sport (850 mp) cu tribună de 120 de locuri, loc de joacă pentru preșcolari, teren multisport exterior cu suprafață de tartan și gradenă

În cadrul acestei școli minimum 54 de copii vor beneficia și de programul "Școală după școală", iar pentru alte minimum 14 persoane care au abandonat studiile se vor dezvolta programe de educație de tipul "A doua șansă". Astfel, de noua infrastructură vor beneficia în total cel puțin 662 persoane.

Aici vor preda 32 de cadre didactice pentru învățământul gimnazial și 6 specialiști din personalul specializat al școlii. În plus, această școală nu doar că va acoperi nevoile curente de educație pentru copiii din orașul nostru - dotarea materială a școlii, a laboratoarelor de fizică, chimie și informatică, materialele educaționale necesare etc - însă va răspunde și la cerințele elevilor cu nevoi speciale. Am urmărit realizarea unui spațiu plăcut și eficient care să cuprindă toate dotările specifice unei școli gimnaziale ultramoderne, unde copiii să beneficieze atât de avantajele unui act educațional de calitate, cât și de activități recreaționale de actualitate.

Încununarea cu succes a acestui proiect reprezintă pentru Chitila un important pas de dezvoltare în termenii infrastructurii educaționale, întrucât întotdeauna educația cu tot ceea ce implică ea pentru beneficiarii direcți va rămâne o prioritate pentru noi.”